Review: Gitaarstarters van Arvid Kuipers

Online gitaarles volgen bij Gitaarstarters

Arvid Kuipers, klassiek opgeleide gitarist en songwriter, biedt online gitaarlessen aan bij de online gitaarschool Gitaarstarters. Zijn stap-voor-stap gitaarlessen helpen beginners een rotsvaste basis en speeltechniek te ontwikkelen en begrip te krijgen van hun instrument. Je kunt bij deze online gitaarschool niet alleen online zelfstudiecursussen volgen, maar ook groepslessen of privélessen.

Gratis starters gitaar workshop

Je kunt ook starten met een gratis starters gitaar workshop, waarbij je 5 dagen achtereen stap-voor-stap-lessen krijgt om je eerste liedje op gitaar te leren spelen.

Zelfstudiecursussen voor beginners

De online zelfstudiecursussen die deze gitaarschool biedt voor beginners zijn: Je eerste cursus, Basiscursus akkoorden en liedjes voor beginners, de optionele basiscursus muziek lezen: gitaartabs & notenschrift, de basiscursus Tokkelen met akkoorden, de basiscursus Blues tokkelen en de basiscursus Olé! Spaans gitaar voor beginners.

Vervolgcursussen en workshops

Daarnaast zijn er vervolgcursussen beschikbaar, zoals Akkoorden en liedjes, strategisch akkoorden wisselen en Vind en speel je eigen liedjes. Er zijn ook enkele workshops beschikbaar als aanvulling op deze lessen.

Opbouwende gitaar leerweg

Bij Gitaarstarters leer je gitaarspelen in een opbouwende leerweg, waarbij je voortbouwt op elke vorige les om nooit teveel ineens te leren. Er is veel aandacht voor het mooi en vloeiend leren spelen, de juiste houding en techniek en het opbouwend leren.

Gitaar groepslessen voor motivatie

De online groepslessen die je kunt volgen bij deze online gitaarschool kunnen helpen om je motivatie te behouden door het contact met je instructeur en medecursisten. Je kunt ook kiezen voor online privé gitaarlessen, waarbij je gitaarspelen leert vanuit je eigen huiskamer onder begeleiding van een professioneel muzikant.

Prijzen online gitaarles

De prijzen voor de online zelfstudiecursussen bij Gitaarstarters variëren van 39 tot 149 euro. Voor de groepslessen betaal je 39 euro per maand en voor privélessen betaal je 60 euro per les.

Klik hier voor de Gitaarstarters website!