Online muziek cursus review

Online gitaarles review voor “online muziek cursus”

Bij online muziek cursus kun je direct starten met gitaarlessen op internet. Deze online lessen worden gegeven door een professioneel opgeleide docent en bieden na enkele lessen al de basistechnieken van het gitaarspelen. De online cursus bestaat uit 78 lessen en leert je stap-voor-stap alle aspecten van het gitaarspelen. We beginnen met een stevige basis en vervolgens leer je alle technieken en akkoorden. De docenten geven ook veel tips.

Leren gitaarspelen met behulp van op video opgenomen handelingen

Het lesmateriaal bestaat uit handige lesvideo’s. Elke handeling is te zien op deze video’s, die vanuit verschillende hoeken zijn opgenomen. Er zijn ook animaties aanwezig voor extra ondersteuning. Op deze manier worden cursisten goed begeleid. Cursisten kunnen ook al hun vragen stellen aan de ervaren docent bij de video’s. Elke video bevat ook een FAQ, zodat je snel het antwoord op veelvoorkomende vragen kunt vinden.

Eigen gitaar lesboek samenstellen

Als je het lesmateriaal wilt bekijken, kun je het lesmateriaal in PDF bij elke les vinden. Je kunt het lesmateriaal dus printen en zo je eigen lesboek samenstellen. Zo kun je rustig lezen over bijvoorbeeld akkoorden en andere lastige onderwerpen. Natuurlijk wordt dit lesmateriaal ook uitgebreid besproken in de videolessen. Dankzij de HD-kwaliteit van de opnames kun je elk detail goed zien. Door het ontbreken van details kun je de lessen goed volgen.

Eigen inbox

Als cursist bij online muziek cursus krijg je een eigen inbox. Daarin kun je al je gestelde vragen en de antwoorden daarop terugvinden. Het is ook mogelijk om een eigen favorietenbibliotheek met lessen samen te stellen. Door je favoriete lesvideo’s aan te vinken, worden ze automatisch aan je bibliotheek toegevoegd. Zo kun je je favoriete lessen gemakkelijk terugvinden.

Altijd toegang

Bij deze online muziekschool kun je de rest van je leven toegang krijgen tot online gitaarlessen, dag en nacht. Dit heeft als voordeel dat je rustig de tijd kunt nemen om gitaar te leren spelen. Je kunt de gitaarlessen immers altijd, waar en wanneer je wilt, volgen.

Twee weken garantie

Deze online muziekschool garandeert dat hun online gitaarles de beste is. Daarom geven ze twee weken garantie. Je krijgt je lesgeld terug als je binnen twee weken laat weten dat de online gitaarlessen voor jou niet naar wens zijn.

Prijzen online gitaarcursussen

De online gitaarlessen kosten tijdelijk geen 69,95 euro maar 47 euro. Je ontvangt voor dat bedrag 78 online gitaarlessen + lesmateriaal. Ook heb je levenslange toegang tot het lesmateriaal. Dit betekent dat je op ieder moment terug kunt kijken naar de lesvideo’s en het lesmateriaal. Deze aanbieding geldt alleen voor de 78-les-cursus. Wil je liever deelnemen aan een andere cursus? Dan betaal je voor die cursus een ander tarief.

Klik hier voor de website van “online muziek cursus”