Online gitaarles bij Aart Lameris Review

Online gitaarschool Aart Lameris biedt gitaarlessen voor beginners aan. Aart Lameris heeft jarenlange ervaring in het geven van gitaarlessen en het zelf spelen in een band. Met deze online gitaarlessen kun je al na één korte les jouw eerste liedje op de gitaar spelen, zonder obstakels als kramp in de vingers, vals klinkende losse noten en onmogelijke akkoorden.

Gratis proefles

Je kunt gratis 5 online lessen volgen om te ontdekken of gitaarspelen iets voor jou is. Deze lessen geven je advies over het kopen van een gitaar en leren je hoe je een gitaar moet stemmen en wat de juiste houding is bij het gitaarspelen.

Leren gitaarspelen terwijl je liedjes speelt

Als gitaarspelen iets voor jou is, kun je starten met de online basiscursus gitaar. In deze cursus leer je stap voor stap alle basistechnieken terwijl je liedjes speelt. Je leert dit met behulp van duidelijke uitlegvideo’s, bladmuziek en de originele track.

Vervolgcursussen Aart Lameris

Heb je de basiscursussen voor gitaarspelen gevolgd? Dan kun je deelnemen aan de online cursussen voor basisgitaristen: de slag- en ritmecursus, de tokkelcursus en de muziektheoriecursus. Deze cursussen helpen je om je skills te verbeteren en jouw gitaar beter te begrijpen. Als je een eigen liedje naar keuze wilt leren spelen, kun je hiervoor een uitlegvideo en duidelijke bladmuziek krijgen.

Prijzen online gitaarcursussen

Het volgen van online gitaarlessen is voordeliger dan het volgen van gitaarlessen bij een muziekschool. Voor de basiscursus van 30 lessen betaal je 99 euro bij gitaarschool Aart Lameris. De 20 lessen van de slag- en ritmecursus kosten 66 euro, de 20 lessen van de tokkelcursus kosten 20 euro en de 10 lessen van de muziektheoriecursus kosten 30 euro. Als je een eigen liedje naar keuze wilt leren, betaal je 25 euro voor de bladmuziek en een uitlegvideo.

Reviews van cursisten

Op de website van de gitaarschool staan reacties van cursisten van Aart. Ze vinden zijn lessen goed, leuk en uitdagend. Een cursist schrijft dat hij de lessen van Aart erg fijn vindt en dat hij veel heeft geleerd van de video’s en bladmuziek

Klik hier voor de online gitaarschool van Aart Lameris