Fender American Professional II Stratocaster review

Uiterlijk en bouwkwaliteit

De Fender American Professional II Stratocaster is een prachtige gitaar met een klassiek ontwerp. De hals is gemaakt van esdoorn en de toets van palissander of esdoorn (maple) , die een geweldige speelervaring biedt. De hardware, zoals de stemmechanieken en de tremolo, voelt solide aan en lijkt goed afgesteld te zijn. De kleur en afwerking zijn uitstekend en geven de gitaar een professionele uitstraling.

Geluid

De Fender American Professional II Stratocaster heeft een geweldig geluid. De V-Mod single-coil pickups produceren een heldere, gedefinieerde klank die perfect is voor zowel clean als distorted spel. De 5-posities schakelaar biedt een breed scala aan tonen, van helder en schoon tot vol en rijk. Bovendien, de gitaar heeft een stevige output, dus het is makkelijk om over te drijven in een versterker.

Speelcomfort

De nieuwe “Deep C” vormige hals profiel voelt comfortabel aan in de handen en de snaren liggen op een ideale afstand van elkaar, wat het spelen van snelle lijnen en akkoorden een fluitje van een cent maakt. De gewijzigde afstand tussen de snaren en de nieuwe compound radius toets zorgen voor een nog snellere speelervaring.

Versatility

De Fender American Professional II Stratocaster is een veelzijdige gitaar die geschikt is voor een breed scala aan muziekstijlen, van rock en blues tot pop en jazz. De verschillende tonen die de gitaar kan produceren, maken het een geweldige keuze voor zowel beginnende als professionele gitaristen.

Prijs

De Fender American Professional II Stratocaster heeft een redelijke prijs voor een gitaar van deze kwaliteit. Het is een geweldige waarde voor geld en zal zeker de verwachtingen overtreffen van degenen die op zoek zijn naar een professionele, veelzijdige gitaar.

Conclusie

De Fender American Professional II Stratocaster is een geweldige gitaar voor degenen die op zoek zijn naar een professionele, veelzijdige gitaar. Het heeft een prachtig uiterlijk, een geweldig geluid en een comfortabele speelervaring. Bovendien, de Fender American Professional II Stratocaster is een gitaar die is geschikt voor een breed scala aan muziekstijlen en is een geweldige waarde voor geld. De nieuwe afstellingen en verbeteringen maken de speelervaring nog sneller en comfortabeler dan ooit tevoren. De V-Mod single-coil pickups produceren een heldere, gedefinieerde klank die perfect is voor zowel clean als distorted spel, en de 5-posities schakelaar biedt een breed scala aan tonen.

Pluspunten:

  • Klassiek ontwerp
  • Stevige bouwkwaliteit
  • Geweldig geluid
  • Veelzijdigheid
  • Nieuwe “Deep C” hals vorm voor comfortabele speelervaring
  • Compound radius toets voor snellere speelervaring
  • Redelijke prijs

Minpunten:

Er zijn geen specifieke minpunten gevonden voor de Fender American Professional II Stratocaster. Het is een professionele, veelzijdige gitaar met een prachtig uiterlijk, een geweldig geluid en een comfortabele speelervaring. Bovendien, de gitaar is geschikt voor een breed scala aan muziekstijlen en is een geweldige waarde voor geld. Echter, zoals bij elk product, kan het zijn dat individuele ervaringen anders zijn, en sommige gebruikers zouden misschien wel een minpunt hebben zoals bijvoorbeeld de prijs, die voor sommige mensen te hoog zou kunnen zijn.